ALT SERVICE SKAL LEVERES RENGJORT TILBAGE
Forretter:
- Dampet torskefilet Hawaii i mild karrydressing pyntet med rejer og ananas.
- Rejecocktail med dressing og flutes.
- Ferskrøget laks med grønne asparges m/rejer, hummerdressing & flutes.
- Butterdejsskal med høns i asparges.
Hovedret:
- Helstegt oksefilet med Bredbladet salat m/nødder, druer & melon, ristede champignons,
timian kartoffel samt rødvinssauce.
- Krydderkamsteg med broccolisalat, råstegte rodfrugter, pommes rissolles & skysovs.
- Venøbøf med mixed salat, dressing, timian kartofler samt skysauce.
Dessert:
- Hjemmelavet islagkage på makronbund med pynt.
- Æble-/mazzerintærte med kanelcreme
- Nøddekurv med is & frisk frugt.
2 retter: kr. 175,- pr. couvert.
3 retter: kr. 205,- pr. couvert.
Natmad:
- Flødelegeret karrysuppe med forårsløg, ris og kylling samt flutes + 45,-
- Klar suppe med boller og urter samt flutes.
- Frikadeller med kold kartoffelsalat..
kr. 40,- pr. couvert.
|